Praktijk voor Communicatie en Centrum voor Innerlijke vrede
Durf groots te denken; Durf welvarend te zijn; Durf vrij te zijn!
Team HAPPY ME Conferentie
Iedere zondag een moment voor JeZelf
De Krachtcirkel heeft versterking nodig!

Reacties uit ons gastenboek

Laatste nieuws

ZIELSGELUKKIG, iedere zondagochtend een moment voor jeZelf: 
Meditatie, Bezinningsvraag, affirmatief 'gebed' Lees meer....

ZOMERDRIEDAAGSE 'VERNIEUWEND DENKEN' Lees meer....

ZOMERDRIEDAAGSE 'STROOMTAAL' Lees meer....

ZOMERDRIEDAAGSE 'SCIENCE OF MIND' Lees meer....

De Krachtcirkel heeft versterking nodig! Lees meer....

Kijk naar filmpje verhaallezing juli Bekijken

Conferenties

Happy Me Science of Mind Conferentie in Nederland 2017

vrijdag 15 t/m 17 september 2017 in Haarlem

Een sprankelend weekend met inspirerende lezingen en interactieve workshops. Voor een ieder die blij en positief in het leven wilt staan. Maak gebruik van de tips en ideeën die jou worden aangereikt door uitstekende sprekers, om jouw positieve energie te laten stralen. Laat de wereld zien welke talenten je hebt en haal alles uit jezelf. Er is ook ruimte voor ontspanning zoals Yoga, Tai Chi, Meditatie of ontdek het mooie centrum van Haarlem met een stadsgids. Na dit weekend voel je je Happy en zeg je tegen jezelf “Happy Me”.
www.scienceofmindconferencenetherlands.com

De Science of Mind is de filosofie die in de Praktijk gehanteerd wordt en tevens de studie die Louise Hay gevolgd heeft en die haar geïnspireerd heeft haar boeken te schrijven die wereldwijde bekendheid genieten.

In de Science of Mind zijn de mooiste en meest waardevolle wijsheden uit alle tijden, uit alle geschriften en religies verwerkt, waaronder EEN CURSUS IN WONDEREN. 
Het is een verdere verdieping en zinvolle aanvulling op alles wat Vernieuwend Denken biedt. De Science of Mind verbindt, zowel mensen onderling als mens en natuur, zichtbaar en onzichtbaar, verdiept het bewustzijn, verbreedt de wijsheid, verrijkt het innerlijke en verspreidt het liefdevolle goede. De SOM som-meert je op een liefdevolle manier te zijn wie je werkelijk bent: een ‘HAPPY ME’.

MET INSPIRERENDE SPREKERS

Dr. David Goldberg

david goldbergDr. David Goldberg is de eerste belangrijke spreker die volmondig “JA” zei op onze uitnodiging om een belangrijke rol te vervullen op onze Conferentie. David Goldberg staat bekend als een bevlogen, persoonlijke en een zeer boeiende spreker die mensen in hun hart weet te raken. Zijn lezing gaat over “ De reis van de Held”, een reis die wij allemaal maken op weg naar geluk. Als uitgever en redacteur van het Science of Mind Magazine, met meer dan 80.000 abonnees en lezers over de hele wereld vervult hij een zeer belangrijke rol in de Science of Mind organisatie. Dat wij blij zijn met zijn komst mag wel duidelijk zijn!

Dr. Stephen Rambo

stephen ramboMet Dr. Stephen Rambo halen we een heel bijzonder iemand in huis! Dr. Stephen is een flamboyante, dynamische spreker met een enorme ervaring in het werken met de principes van de Science of Mind. Wil je weten hoe je kunt leven met piekervaringen van geluk en blijdschap en hoe je dit kunt verankeren zodat het een plaats in je leven gaat innemen? Dan hoef je alleen maar je hart open te zetten en je mee te laten voeren in het betoog van deze bijzondere man.


WORKSHOPS

Dr. David Goldberg en Paragnost Rick Finbow Twee zeer ervaren en gespecialiseerde trainers tesamen in één unieke workshop! De workshop die zij gaan verzorgen wordt in Science of Mind centra in Amerika met groot enthousiasme ontvangen. Boeiend, verrijkend, persoonlijk en met een groot gevoel voor humor, staan zij garant voor een enerverende avond vol inspiratie.


Johanna van Gelderen De levenspartner van Dr. Stephen Rambo is Johanna van Gelderen. Samen met Stephen is ze dol op: ‘spiritueel diepzee duiken’ en gaan dit door middel van een workshop aan ons presenteren. En het resultaat zal je versteld doen staan!


David en Linda Serlin De kleurenworkshop die zij gaan geven is een echte eye-opener. Je zult werkelijk versteld staan over wat kleuren jou kunnen vertellen op jouw persoonlijke levensweg.


Dr. Johanna Janssen woont en werkt al vele jaren in Amerika als spiritueel leider van een prachtig centrum in Graham (New York). Haar grenzeloze nieuwsgierigheid, energie en motivatie om mensen van Holey Mess naar Whole-Ness te leiden is haar passie en missie.


MUZIEK

Neda Boin Geboren op 26 april 1990, in een muzikale familie, ontdekte Neda haar liefde en passie voor muziek op jonge leeftijd. Ze begon met musical-theater lessen toen ze acht jaar jong was. Dit is waar Neda leerde zingen te combineren met acteren en dansen. Neda ziet zichzelf als een boodschapper en gebruikt haar stem als een instrument om de wereld te bereiken. Zoals een van haar liedjes luidt: “When we got music, we got love”. Eind 2013 won Neda zowel het publiek- en de juryprijs van de Music Matters Awards, die haar de muziek ambassadeur van Rotterdam maakte. In 2014 bracht zij haar eerste EP ‘When Lambs Became Lions’ uit. In 2015 overtuigde Neda alle vier coaches van The Voice of Holland hun stoelen om te draaien voor haar waar ze uiteindelijk bij de laatste acht deelnemers eindigde.


Opera Familia Een optreden van Opera Familia bijwonen is eigenlijk meer een beleving… een beleving van echt samenzijn. Het is de kracht van Carla, Paul en Belinda dat zij met hun stemmen en uitstraling mensen met zichzelf en met elkaar op hartsniveau verbinden, als waren het één grote familie. Of ze nu in theater of concertgebouw staan of bij een intiem of exclusief diner voor het bedrijfsleven. Opera Familia brak als “ Classic meets Pop” zingend gezin door, na hun Nederlandse TV debuut in 2011. Met een gouden album, de Populariteit Award 2012, een eigen TV Special, diverse succesvolle theater tournees in eigen land en talrijke internationale concerten hebben zangers/songwriters Carla, Paul en Belinda een stevige plaats veroverd in de Muzikale Show Biz.


VERBLIJF: Ambassador City Centre Hotel Haarlem, Nederland biedt de volgende speciale prijzen aan voor deelnemers van de Science of Mind Conferentie Nederland. Minimum verblijf is twee nachten. Prijzen zijn per nacht en inclusief ontbijt. Zie accommodatie op de website


De Dare to Dream Conference 2016: 'Living the Dream, the higher Vision'
was weer een groot succes!


Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2016 was er een conferentie in Southampton, UK. En werd er maandag 17 oktober speciaal voor de Nederlandse gasten een dagjestrip georganiseerd. De conferentie vond plaats in een heerlijk spa hotel: www.macdonaldhotels.co.uk/BotleyPark.

Het hotel bood de deelnemers van de conferentie een speciale prijs. Het hotel ligt tussen de bomen en de kamers zijn mooi. Voor de lunch waren er broodjes in het hotel verkrijgbaar en in de nabije omgeving – 5 minuten rijden met de auto - zijn er een aantal leuke cafeetjes met dagschotels. Zaterdagavond werd er een diner georganiseerd met de sprekers.

De prijs van de conferentie lag tussen £195 normale prijs en £165 voor de vroege vogels, met extra groepskorting.

De volgende sprekers stonden op de lijst: Rev James Mellon, Rev Harry Morgan Moses, Edwene Gaines (een bekende welvaartsdocent) en de muziek werd verzorgd door Stowegood (2 dames die naast New Thougt muzikanten ook sprekers zijn).

International New Thought Conference 2015:

Jaarlijks vindt er in Genève een conferentie plaats die als doel heeft alle enthousiastelingen over Vernieuwend Denken en Science of Mind uit zoveel mogelijk landen bij elkaar te brengen. ± 3 dagen volop inspirerende spekers, workshops, muziek en plezier, brengen jou naar een dieper niveau in je innerlijk weten.

Conferentie Geneve Conferentie Geneve

MET INSPIRERENDE SPREKERS EN MUSICI ZOALS:

JANE BEACH is een schrijfster en (spiritueel) leraar. De eerste 50 jaar van haar leven was zij een atheïst. Hierdoor heeft zij een frisse kijk op 'bewust' – spiritueel leven.

DAVID AULT is een schrijver, een spreker, leraar en musicus. Hij heeft al vele mensen geïnspireerd met zijn wijsheid.

ERIKA LUCKETT is een geprezen componist, musicus and coach, die samen werkt met internationale organisaties op gebied van bewustwording en de geest, lichaam, zielsverbinding.

LISA FERRARO is een musicus en spiritueel leraar. Als zeer getalenteerde musicus, doet zij met de diverse vocale stijlen en haar stralende hart, het podium verlichten.

VERBLIJF: Château de Bossey, nabij Geneve, Zwitserland is een sfeervol en prachtig landgoed waar je kunt verblijven.
Zie hun website

Evenementen

Komende evenementen

ma di wo do vr za zo
2
3
7
9
10
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
24
28
30
31

knop

Iedere zondagochtend een moment voor JeZelf. Kijk voor informatie bij de komende evenementen.

De praktijk isbewust haarlem