• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5

WORKSHOP SACRED CIRCLE

logo bij SACRED CIRCLESacred Circle is de naam voor onze avonden met onderwerpen uit de filosofie van de Science of Mind. Kennis van de Science of Mind is niet noodzakelijk wel een open mind. Sacred Circle avonden staan voor innerlijke groei! Een keer in de 2 maanden, komen we op een donderdagavond bij elkaar. We informeren en inspireren je door te filosoferen en mediteren over spirituele onderwerpen en oeroude wijsheden.

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat de inzichten van de Celestijnse Belofte kunnen betekenen voor jou en wat het Enneagram jou kan vertellen? Dan is dit jouw kans om er meer van te weten te komen! Het zal je kijk op het leven verrijken!
Op donderdag 24 september gaat het over het vierde inzicht uit het boek De Celestijnse Belofte: hoe om te gaan met machtsstrijd/strijd in je leven EN over het vierde Enneagram type: de romanticus en creatieveling!
Voel je vrij om je per onderwerp aan te sluiten!

Op donderdag 19 november 2020 gaan we het uitgebreid hebben over het vijfde inzicht uit het boek De Celestijnse Belofte: Spiritueel groeien EN over het vijfde Enneagram type: de Observeerder oftewel de denker!

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De praktijk isbewust haarlem