• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5

Zondag 20 december is er een bijzondere INSPIRATIEMIDDAG

Thema:

‘Afscheid nemen is de geboorte van een herinnering’

patty duinGastdocent is: Patty Duijn,
begeleider bij leven en afscheid www.pattyduijn.nl

Hoe sta jij zelf tegenover de dood? Praat je hier makkelijk over? Hoe zou je het willen en wanneer?
Vanmiddag is Patty Duijn te gast, een gróte deskundige op dit gebied. Je kunt alvast een voorproefje nemen door dit artikel van haar te lezen: www.pattyduijn.nl/single-post/2016/11/05/Hallo-Meisje

Locatie : Raadhuisstraat 11, 2022 DK Haarlem
Tijd : 14.00 – 16.30 uur
Bijdrage : € 35,00 inclusief gesigneerd boek
‘Rouwdoula’ in speciaal troosttasje
Inschrijven : ’n must! i.v.m. RIVM richtlijnen

WORKSHOP LOSLATEN

Zondagmiddag 3 januari 2021

Vrijheid is een keuze! Is dat waar ?
Ja, dat is waar. Maar dat wil niet zeggen dat dit altijd makkelijk is.
Je probeert – bewust of onbewust – vast te houden aan de dingen waarmee je vertrouwd bent. Je wil dat alles zo blijft, dat niets verandert of eindigt.
Dit veroorzaakt vroeg of laat spanningen. Er sluimert immers een constante dreiging voor verlies en verandering? Onzekerheid en depressieve gevoelens liggen op de loer. Diep in jezelf wéét je ook wel dat alles aan verandering onderhevig is, maar hoe ga je hiermee om als je je zo ongemakkelijk voelt?

In deze workshop gaan we hiermee aan de slag. Geen droge theorieën, maar allemaal oefeningen, zodat je aan het einde tevreden kunt terugkijken over de schat aan vaardigheden die je in je hebt opgeslagen.
Wég met angsten, onzekerheden en depressieve gevoelens. Je weet dan hoe je dit kunt hanteren.

Waar:
Praktijk voor Communicatie,
Centrum voor Innerlijke Vrede,

Locatie:
Raadhuisstraat 11
2022 DK Haarlem-Noord

Coronaproof!

Lestijd:
14.00 uur – 17.00 uur

Trainer:
Carmen de Haan

Bijdrage:
€ 35,00 inclusief lesmateriaal

Informatie en aanmelden:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

023-5261144 of 06-21216801

www.carmendehaan.nl

WERKEN MET DE FILOSOFIE VAN LOUISE HAY

Voor iedereen die zijn leven een positieve wending wil geven!

Deze cursus is een unieke kans om je denken zó te veranderen dat je een krachtig, voorspoedig en gelukkiger leven creëert.
Louise Hay is bekend van haar wereldwijde bestseller ‘Je kunt je leven helen’. Haar filosofie is de leidraad in deze cursus.
Carmen is al meer dan 30 jaar een gepassioneerde en enthousiaste coach op dit terrein en staat bekend om haar heldere en duidelijke uitleg, eenvoudige voorbeelden en praktische oefeningen.
Dit maakt deze cursus geschikt voor iedereen: jong, volwassen of senior.

Informatie:
Data: 9 + 23 januari + 6 + 20 februari + 6 maart 2021

Waar:
Praktijk voor Communicatie,
Centrum voor Innerlijke Vrede,

Leslokaal:
Raadhuisstraat 11
2022 DK Haarlem-noord
Coronaproof!

Lestijden:
13.30 uur – 17.00 uur

Trainer:
Carmen de Haan

Bijdrage:
€ 195,00 inclusief lesmateriaal.

Aanmelden:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 023-5261144 of
Mobiel: 06-21216801
www.carmendehaan.nl

The Work© van Byron Katie

3 boeiende middagen:
Vrijdag 25 + Zaterdag 26 juni + afsluitmiddag Zaterdag 3 juli

‘The Work’ van Byron Katie gaat over de manier waarop we doorgaans denken, hoe we met onze oordelende gedachten en overtuigingen onze gemoedsrust verstoren. We lijden allemaal als we oordelen. Het maakt ons van streek, boos, beschuldigend, zorgt voor verwijdering en een continue ‘malen’. ‘The Work’ van Byron Katie© is een unieke methode om je gedachten op waarheid te onderzoeken. Op het eerste gezicht met niet meer dan een paar simpele vragen, maar  deze wijzen je dan ook trefzeker de weg naar binnen. De situatie zal niet veranderen, maar jouw manier van denken verandert. Kan je je voorstellen hoe het zou zijn als je je (goedbedoelde) oordelen niet meer nodig hebt?

Tijden

14.00 uur – 16.30 uur
(tussen de 2e en de 3e middag zit ruimte voor het maken van thuisopdrachten)

Trainer Carmen de Haan
Bijdrage      € 165,00 inclusief lesmateriaal

BOEK-BINDING HEEFT EEN TIJDELIJKE CORONA-STOP

Samen met anderen hetzelfde boek lezen verbindt. Iedereen leest hetzelfde boek door een andere ‘leesbril’, waardoor iedereen er andere lessen, inzichten en/of waardevolle wijsheden uithaalt. Door datgene wat je gelezen hebt te delen met anderen, kom je tot nieuwe inzichten en ga je rijker naar huis.
Houd jij ook zo van lezen?
Vind jij het ook zo boeiend om over een boek te praten met anderen?

Kom dan naar de BOEK-BINDING. Een combinatie van een boekenkring en samenzijn met gelijkgestemden. Eén keer in de 2 maanden stellen wij een boek centraal en komen we bij elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee. We bespreken wat we gelezen hebben en wat we er voor onszelf uitgehaald hebben. We kunnen elkaar helpen dingen te verduidelijken of gewoon je ervaring met het boek delen.

Informatie

De bijeenkomsten zijn op woensdagochtend.
Van 10.00 – 12.30 uur.
Locatie: de huiskamertafel van Tineke Wolken in Noordwijkerhout
Aanmelden kan via Tineke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volgende boekbinding is woensdag 9 december

Ho'oponopono

Een bijzondere manier van verzoening en vergeving!

Zoek je naar een eenvoudige, liefdevolle en vreedzame manier om te vergeven?
Kom dan kennismaken met de eeuwenoude Hawaïaanse helingsmanier met de grappige naam: Ho’oponopono. Huh, wat betekent dat?
Ho’oponopono betekent: ‘dingen goed maken' of 'een fout of storing rechtzetten'. Dit doe je door middel van het opzeggen van vier zinnetjes:
Ik hou van jou > het spijt me > vergeef me alsjeblieft >dank je wel.
Deze vier simpele zinnetjes vormen de sleutels om pijn, angst, verdriet, teleurstelling en andere nare gevoelens los te laten. We vervangen de ongewenste emoties door veilige gevoelens van troost, begrip en vrede!
Ho’oponopono gaat er van uit dat jij 100% verantwoordelijk bent voor elke situatie in jouw leven. Zodra jij je bewust wordt van een ongewenste situatie, ben jij aan zet om deze te veranderen. Overigens moet 'verantwoordelijk' niet met ‘schuldig' worden verward. We hebben het helemaal niet over goed of kwaad, maar over een situatie die door jou kan worden rechtgezet!

Informatie

Datum: Zaterdagmiddag 21 november 2020
Tijd: van 14.00 – 16.30 uur
Locatie: Raadhuisstraat 11, 2022 DK Haarlem-Noord
Trainer: Carmen de Haan
Bijdrage: € 35,00 inclusief duidelijk lesmateriaal!
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of: 023-5261144

WORKSHOP SACRED CIRCLE

logo bij SACRED CIRCLESacred Circle is de naam voor onze avonden met onderwerpen uit de filosofie van de Science of Mind. Kennis van de Science of Mind is niet noodzakelijk wel een open mind. Sacred Circle avonden staan voor innerlijke groei! Een keer in de 2 maanden, komen we op een donderdagavond bij elkaar. We informeren en inspireren je door te filosoferen en mediteren over spirituele onderwerpen en oeroude wijsheden.

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat de inzichten van de Celestijnse Belofte kunnen betekenen voor jou en wat het Enneagram jou kan vertellen? Dan is dit jouw kans om er meer van te weten te komen! Het zal je kijk op het leven verrijken!
Op donderdag 24 september gaat het over het vierde inzicht uit het boek De Celestijnse Belofte: hoe om te gaan met machtsstrijd/strijd in je leven EN over het vierde Enneagram type: de romanticus en creatieveling!
Voel je vrij om je per onderwerp aan te sluiten!

Op donderdag 19 november 2020 gaan we het uitgebreid hebben over het vijfde inzicht uit het boek De Celestijnse Belofte: Spiritueel groeien EN over het vijfde Enneagram type: de Observeerder oftewel de denker!

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De praktijk isbewust haarlem