• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5
 

BOEK-BINDING "De zin van het leven"

Categorie
Workshops
Datum
woensdag 6 mei 2020 10:00 - 12:30
Locatie
Hagelingerweg 74
2071 CK Santpoort-Noord, Nederland

Samen met anderen hetzelfde boek lezen verbindt. Iedereen leest hetzelfde boek door een andere ‘leesbril’, waardoor iedereen er andere lessen, inzichten en/of waardevolle wijsheden uithaalt. Door datgene wat je gelezen hebt te delen met anderen, kom je tot nieuwe inzichten en ga je rijker naar huis.
Houd jij ook zo van lezen?
Vind jij het ook zo boeiend om over een boek te praten met anderen?

Kom dan naar de BOEK-BINDING. Een combinatie van een boekenkring en samenzijn met gelijkgestemden. Eén keer in de 2 maanden stellen wij een boek centraal en komen we bij elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee. We bespreken wat we gelezen hebben en wat we er voor onszelf uitgehaald hebben. We kunnen elkaar helpen dingen te verduidelijken of gewoon je ervaring met het boek delen.

image004Woensdag 6 mei 2020 staat het boek “De zin van het leven” van Fokke Obbema centraal.
“De zin van het leven” is een boek vol inspirerende antwoorden op vragen die we ons allemaal wel eens stellen, maar zelden expliciet beantwoorden. De ervaring van een hartstilstand riep bij Obbema zelf zeer grote levensvragen op, wat resulteerde in “de beste interviewserie van 2018.

Informatie

De bijeenkomsten zijn op woensdagochtend.
Tijd : van 10.00 uur tot 12:30 uur
Locatie : Praktijk voor Communicatie,
Centrum voor Innerlijke Vrede,
Hagelingerweg 74 te Santpoort-Noord.
Bijdrage: € 6,50 p.p.

Informatie over Tineke Wolken

Tineke Wolken is een collega van Carmen de Haan. Zij geeft in de Praktijk de basiscursus Vernieuwend Denken en individuele begeleiding.

Aanmelden kan via Tineke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de Praktijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Alle datums

  • woensdag 6 mei 2020 10:00 - 12:30

Powered by iCagenda


De praktijk isbewust haarlem