header2

Krachtcirkel

(nieuwe deelnemers welkom!)

DE KRACHTCIRKEL IS AL 20 JAAR ZEER ACTIEF MET UITSTEKENDE RESULTATEN

Iedere 1e vrijdag van de maand komt een kleine groep mensen bij elkaar in de praktijk van 19:30 uur tot 21:00 uur. Hier bespreken we aan wie we dagelijks gedachtekracht in de vorm van bemoediging, heling en liefde willen sturen. Dit kan iemand zijn die door één van de deelnemers wordt ingebracht, maar het gebeurt ook wel dat mensen het bestaan van onze Krachtcirkel kennen en zelf een verzoek tot heling indienen. De persoon waar het om gaat hoeft niet aanwezig te zijn bij onze maandelijkse ontmoeting. De namen van de betreffende personen schrijven we op een kaartje (maximaal 14) en we zorgen dat we dit altijd binnen handbereik hebben. Met elkaar hebben we de afspraak gemaakt dat we –indien mogelijk- iedere dag om 13:00 uur en om 20:00 uur aan de betreffende personen gedachtekracht sturen. De resultaten zijn iedere maand weer verbluffend!

Onze Krachtcirkel heeft altijd versterking nodig! Voel je je ook aangesproken om je voor dit initiatief in te zetten, meld je dan aan bij Carmen. Door mee te doen aan de Krachtcirkel geef je jezelf en anderen datgene wat het leven inspirerend maakt: blijdschap, levenslust, overvloed, gezondheid enz. Het neemt nauwelijks van je tijd en de resultaten zijn iedere maand weer spraakmakend!

Elke eerste vrijdagavond van de maand bij Carmen thuis:
Zaanenstraat 48 zwart,
2022 CR Haarlem van 19.30 – 21.30 uur.
Bijdrage € 6,00 inclusief koffie/thee.

Sluit je ook aan bij De Krachtcirkel! Je bent meer dan welkom op iedere 1e vrijdag van de maand. Neem voor vragen hier contact op.