• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5

INSPIRATIEDAG Thema: SURPRISE

Zaterdag 12 oktober 2019

Van 10.00—14.30 uur

djoeke en simon"Nicht ergeren, nur wunderen" Hoe vaak laat je je nog verrassen in je leven?! Geef je het onverwachte nog de ruimte of heb je het meeste al gepland en bedacht....
Vandaag gaan we jouw fixed-mindset onderzoeken. Natuurlijk hebben we al lang geleerd dat gedachten krachten zijn en oordelen we zo min mogelijk. Maar hoe check je of je nog op het juiste pad zit? Hoe test jij je eigen manier van denken?
Wij nodigen jou uit om je vandaag te laten verrassen. "Creatief met kurk" en dan ff anders ;-)
Wie weet met wat voor verrassende gedachten je de deur weer uitgaat....
We zien je graag!

Djoeke en Simon

De Inspiratiedag is voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat we in de Praktijk doen. Naast de geestelijke voeding die we gedurende dag op doen, lunchen we in de praktijk. Je mag jezelf innerlijk verrijken met een zelf meegebrachte lunch. Kom jij mee luisteren, meepraten en meedenken op deze inspiratiedag? Je bent zó welkom! Meld je wel even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De bijdrage is € 35,00. Dit kan je contant meenemen of overmaken op bankrekening NL27 RABO 0148325955 t.n.v. Carmen de Haan

WORKSHOP SACRED CIRCLE

sacred circle damesSacred Circle is de naam voor onze avonden met onderwerpen uit de filosofie van de Science of Mind. Kennis van de Science of Mind is niet noodzakelijk wel een open mind. Sacred Circle avonden staan voor innerlijke groei! Op de laatste donderdag per 2 maanden, komen we bij elkaar. We informeren en inspireren je door te filosoferen en mediteren over spirituele onderwerpen en oeroude wijsheden.

Binnenkort start onze eerste bijeenkomst van in totaal 9 avonden over twee fantastische nieuwe thema’s!
Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat de inzichten van de Celestijnse Belofte kunnen betekenen voor jou en wat het Enneagram jou kan vertellen? Dan is dit jouw kans om er meer van te weten te komen! Het zal je leven verrijken! Als je alle avonden kunt komen ervaar je 9 prachtige opeenvolgende inzichten én kan je alle 9 Enneagram typen mooi integreren in je leven.

Op do 26 september gaan we het uitgebreid hebben over het eerste inzicht uit het boek De Celestijnse Belofte: Toevalligheden en het eerste Enneagram type: de Perfectionist!
Ga je met ons mee op pad? Wij willen samen met jou dit avontuur delen! Per keer geef je je op, maar wel bijtijds! Vol is vol...

Pita en Karola

PRAKTISCHE INFORMATIE

Data: Donderdag 26 september
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Praktijk voor Communicatie Centrum voor Innerlijke Vrede
Hagelingerweg 74, 2071 CK Santpoort-Noord
Trainers: Karola Grosch en Pita Heeremans
Bijdrage: € 15,00 per avond
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Overige data: 21 november + 12 december + 30 januari + 26 maart + 28 mei + 24 september + 26 november + 28 januari + 25 maart + 27 mei

BOEK-BINDING

Boek-en-Samen-Zijn

Samen met anderen hetzelfde boek lezen verbindt. Iedereen leest hetzelfde boek door een andere ‘leesbril’, waardoor iedereen er andere lessen, inzichten en/of waardevolle wijsheden uithaalt. Door datgene wat je gelezen hebt te delen met anderen, kom je tot nieuwe inzichten en ga je rijker naar huis.

Houd jij ook zo van lezen?
Vind jij het ook zo boeiend om over een boek te praten met anderen?

Kom dan naar de BOEK-BINDING. Een combinatie van een boekenkring en samenzijn met gelijkgestemden. Eén keer in de 2 maanden stellen wij een boek centraal en komen we bij elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee. We bespreken wat we gelezen hebben en wat we er voor onszelf uitgehaald hebben. We kunnen elkaar helpen dingen te verduidelijken of gewoon je ervaring met het boek delen.

Woensdag 2 oktober 2019 staat het boek “De leesclub aan het einde van de wereld”centraal van Sophie Green.

de leesclubEchte vriendschap laat zich niet tegenhouden door een paar honderd kilometer afstand, bewijzen de vijf vrouwen in dit boek. Twee keer per jaar overbruggen 5 vrouwen de immense afstanden die hen scheiden om samen een boek te bespreken en daarmee ontstaan vriendschappen die hun levens zullen veranderen.

Informatie

De bijeenkomsten zijn op woensdagochtend.
Tijd : van 10.00 uur tot 12:30 uur
Locatie : Praktijk voor Communicatie,
Centrum voor Innerlijke Vrede,
Hagelingerweg 74 te Santpoort-Noord.
Bijdrage: € 6,50 p.p.

Informatie over Tineke Wolken

Tineke Wolken is een collega van
Carmen de Haan. Zij geeft in de Praktijk de basiscursus Vernieuwend Denken en individuele begeleiding.

Aanmelden kan via Tineke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de Praktijk:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Familie en Systeem opstellingen

Terug van weggeweest:

Familie en Systeem opstellingen

hoofd hart logo mediumSoms leef je onbewust het leven van iemand anders.
Je wordt bijvoorbeeld de moeder van je moeder, je draagt de last van iemand anders in de familie zonder dat je dat weet of wilt.
De familie opstelling helpt om inzicht te krijgen in de plek die we in de familie innemen.
Je krijgt op deze manier inzichten in welke rol je daarin speelt.
Hierbij wat voorbeelden: je ontdekt waarom je je vaak eenzaam of alleen voelt.
Of je voelt boosheid en weet niet waarom.
Ook kan het zijn dat praten en uiten van gevoelens vaak niet lukt, of loop je in je relatie elke keer tegen het zelfde patroon op.
Ook geweld of ruzie kunnen een invloed op je hebben zonder dat je beseft waar het vandaan komt. Dan is familie opstelling een mooi instrument om te kijken waar het allemaal vandaan komt en hoe je het liefdevol op een andere manier zou kunnen bekijken.

Volgende data : Volgen zo spoedig mogelijk.
Locatie : de Praktijk
Tijden : 19.30 – 22.00 uur
Leiding : Ina Oldewarris
Bijdrage : € 35,00
Aanmelden : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.hoofd-hart.nl

SAMEN@WOENSDAGAVOND

………………….Kom jij ook ?

samen woendagavond

2 oktober + 6 november + 4 december : 15 januari + 12
februari + 11 maart + 8 april + 6 mei + 3 juni
maandelijks samen-Zijn en ont-moeten
19:30-21:00 uur

Jij leeft jouw leven, op jouw manier, wellicht denk je: “zo ben ik nu eenmaal”.
Jij bent jij met je valkuilen en je victoriemomenten.
Helemaal goed zo, …… of toch niet helemaal.

Een keer per maand bijeenkomen om op een inspirerende manier met elkaar te communiceren over wat goed gaat in jouw leven en wat je een uitdaging vindt. Door dit te delen met elkaar vind je (h)erkenning en kunnen er nieuwe inzichten ontstaan. Jij mag inbrengen wat je wilt, of alleen luisteren naar de ander is ook prima.

We beginnen de avond met een thuiskom meditatie. We bieden inspirerende leerstof en we luisteren naar ieders inbreng.
Natuurlijk onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Datum: 

woensdag 2 oktober + 6 november + 4 december : 15 januari + 12 februari + 11 maart + 8 april + 6 mei + 3 juni 2019 van 19:30 tot 21:00 uur
Bijdrage: € 8
Locatie: Praktijk voor Communicatie,
Centrum voor Vrede, Hagelingerweg 74 te
Santpoort-N

 

Je bent welkom! Aanmelden gewenst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De praktijk isbewust haarlem